Τεχνική υποστήριξη - Service

Τεχνική υποστήριξη - Service

Τεχνική υποστήριξη - Service

Το κατάστημα πληροφορικής MGmanager δίνει προτεραιότητα στον επαγγελματία, είτε είστε επιχείρηση είτε ιδιώτης, με ευέλικτες, άκρως ανταγωνιστικές, ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για όλη την Αθήνα. Έχουμε τη δυνατότητα για δωρεάν τεχνική υποστήριξη στον Η/Υ σας και άμεση ανταπόκριση μέσα σε 24 το πολύ ώρες, με αξιόπιστες κι άμεσες τεχνικές λύσεις σε όλα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που πουλάμε! Είτε είστε ιδιώτης είτε εταιρεία, οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης του καταστήματος πληροφορικής MGmanager θα γίνουν το δεξί σας χέρι! Ακόμη, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του προβληματικού ηλεκτρονικού υπολογιστή σας στο κατάστημά μας καθώς και την προσωρινή του αντικατάσταση μέχρι να σας το επιδιορθώσουμε! Έτσι δε χάνετε τη δουλειά σας ούτε την πελατεία σας! Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την αποστολή της συσκευής σας στην αντιπροσωπεία της. Οπότε δε χάνετε ούτε χρόνο!
 

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Το υπεύθυνο όσο και άκρως επαγγελματικό consulting είναι ακόμη ένας τομέας, τον οποίο καλύπτει το κατάστημα πληροφορικής MGmanager, με το αντίστοιχο τμήμα. Εδώ μπορείτε να αποκομίσετε συμβουλές, ιδέες και γνώσεις για την επένδυση ή βελτίωση υποδομής της εταιρείας σας, για επιλογές κομμένες και ραμμένες στα δικά σας μέτρα (επιλογή server, λογισμικού, workstations, εκτυπωτών κλπ.).

Εγκατάσταση λογισμικού υπολογιστή

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση software στον Η/Υ σας, είτε στην περίπτωση που αυτός έχει κρασάρει είτε εάν είναι ένα ολοκαίνουργιος ή αντίστοιχα πολύ παλιός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Εγκαθιστούμε από την αρχή τα Windows, το MSOffice, τα Antivirus και γενικότερα τα πιο χρήσιμα, συνηθισμένα αλλά και εξειδικευμένα προγράμματα για τον υπολογιστή σας, ολοκληρωμένα και άμεσα.
 

Επανεγκατάσταση συστήματος υπολογιστή

Στην περίπτωση που έχει κρασάρει ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής, αναλαμβάνουμε να στήσουμε τα Windows από την αρχή, ώστε να δουλεύει καταρχάς και κατά δεύτερο λόγο όσο το δυνατόν καλύτερα...
 

Απομάκρυνση ιών υπολογιστή

Στην περίπτωση που ο Η/Υ σας έχει προσβληθεί από ιούς και spywares, έχουμε την τεχνική δυνατότητα να καθαρίσουμε τον σκληρό σας δίσκο.
 

Back up (αντίγραφα ασφαλείας)

Εάν αν ο δίσκος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας είναι χτυπημένος, παίρνουμε backup (αντίγραφα ασφαλείας) για να ξαναστήσουμε το μηχάνημα από την αρχή, χωρίς εσείς να χάσετε ούτε το παραμικρό από τα δεδομένα στο σκληρό σας δίσκο. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να σας δείξουμε σωστούς και ασφαλείς τρόπους με τους οποίους να παίρνετε backup αρχείων, ώστε εάν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα να έχετε τα αρχεία σας αποθηκευμένα εκτός δίσκου και Η/Υ. Επίσης, σας προτείνουμε μια σειρά από antivirus προγράμματα, τα οποία και μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα πληροφορικής MGmanager.
 

Αναβάθμιση (upgrade)

Στο παλιό σας μηχάνημα αναλαμβάνουμε να στήσουμε καινούργια μέρη: παραπάνω μνήμη, μεγαλύτερο δίσκο, νέα κάρτα γραφικών, νέο επεξεργαστή, καινούργιο motherboard κλπ..
 

Σύνδεση στο διαδίκτυο

Αναλαμβάνουμε να στήσουμε και να ολοκληρώσουμε για εσάς τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, που περιλαμβάνει τη σύνδεση DSL γραμμής στο χώρο σας και την τοποθέτηση router, όπως και τη ρύθμιση των παραμέτρων για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του μόντεμ.
 

Εγκατάσταση δικτύου

Στήνουμε για εσάς δίκτυο, συνδέοντας μέσα σε ένα χώρο δύο ή παραπάνω υπολογιστές, ώστε να "βλέπουν" ο ένας τον άλλο, είτε είστε ιδιώτης ή εταιρεία.
 

Εγκατάσταση server

Το τεχνικό τμήμα της MGmanager αναλαμβάνει την εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος του server (Windows 2003, 2008, Linux) και του λογισμικού που αυτό χρειάζεται για να λειτουργήσει. Πιο αναλυτικά, ολοκληρώνουμε: Ρυθμίσεις δικτύου, εγκατάσταση εκτυπωτών, εγκατάσταση Internet, e-mail, ασύρματων δικτύων, firewall, εγκατάσταση domain, σύνδεση των workstations με τον server. Επιπλέον, υπάρχει από την πλευρά μας η δυνατότητα για μελέτη κι ανάλυση των υποδομών του χώρου σας για την εγκατάσταση δικτύων, τόσο ενσύρματων όσο και ασύρματων.
 

Επιδιόρθωση/αντικατάσταση desktop υπολογιστή

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε εσείς σε εμάς, ερχόμαστε εμείς σε εσάς! Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του προβληματικού σας desktop υπολογιστή από οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας στο τεχνικό μας τμήμα, αλλά δε σας αφήνουμε ξεκρέμαστους... Έτσι, μέχρι να επιδιορθωθεί το πρόβλημα στο μηχάνημά σας από τους τεχνικούς μας, το αντικαθιστούμε προσωρινά, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να εργάζεστε, χωρίς να χάνετε χρόνο ή πελατεία!
 

Μεταφορά συσκευής στην αντιπροσωπεία

Σεβόμαστε το χρόνο σας και γι'αυτό αναλαμβάνουμε για εσάς τη μεταφορά της χαλασμένης συσκευής σας προς την αντιπροσωπεία που ανήκει η μάρκα. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
 

Ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδων/συγγραφή κειμένων

Το κατάστημα πληροφορικής MGmanager είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Από τους βασικούς του συνεργάτες είναι η Net-Tomorrow, πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που χρησιμοποιεί δικά της, custom-made συστήματα διαχείρισης και ο διαδικτυογράφος, που ειδικεύεται στη συγγραφή κειμένων για το διαδίκτυο!